آشنایی با مرکز رشد خرمشهر

اثرات جنگ تحميلي عراق بر ايران را در حال حاضر نيز مي توان بر پیکره  خرمشهر و آبادان مشاهده كرد با بررسي عوامل توسعه در استان هاي مجاور مي توان به اين نتيجه رسيد كه توسعه خرمشهر و آبادان بجز با مشاركت و فعاليت شركت ها و بخش هاي خصوصي ممكن نخواهد بود لذا با توجه به پتاسيل بسيار بالاي اين بخش از استان خوزستان افق توسعه اين مناطق چندان دور دست نمي باشد. متاسقفانه با توجه به وجود اين زير ساخت ها و عملا جنگ زده بودن اين مناطق و كمبود كسب و كار بيكاري و مهاجرت از اين مناطق به ساير شهر ها و ساير استان ها به وفور به چشم مي خورد. از طرفی  وجود مرز هاي آبي گسترده و منطقه آزاد اروند را می توان کلید توسعه ناحيه جنوب غرب كشور دانست. نزدیکی به بازار مناسب کشور عراق، دسترسی به آب های آزاد و برخورداری از معافیت های مالیاتی را می توان از اهم مزایای این منطقه استراتژیک دانست. لذا در راستای کمک به رونق اقتصادی محلی مبتنی برفناوری و توسعه و تولید محصولات و فناوری قابل عرضه در بازار مرکز رشد خرمشهر در اسفند ماه 89 در دانشگاه علوم فنون دریایی خرمشهر زیر نظر پارک علم و فناوری خوزستان راه اندازی شد و در اردیبهشت 90 فعاليت خود را رسماً آغاز نمود. اين مركز در چهار سال فعالیت خود با پذيرش ايده‌هاي نو در زمينه‌هاي علوم و فنون دريایی، شيلات، ‏تکنولوژی، صنعت، گردشگری، صادرات و واردات، كشاورزي و فناوري اطلاعات در مسير تحقق اهداف مركز رشد و تجاري نمودن نتايج تحقيقات اقدام نموده است.