فرستادن به ایمیل چاپ

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر بمناسبت فرارسیدن عید باستانی نوروز

فرا رسیدن سال نو نوید بخش افکار نو، کردار نو و تصمیم های نو برای آینده است. آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد. حلول سال نو و بهار پرطراوت، نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت است.در سال همدلی و همزبانی با همت و تلاش و همدلی جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم و فنون دریاییی خرمشهر و با تقویت هرچه بیشتر سطح علمی در دانشگاه، تعریف رشته های جدید، جذب اعضای هیأت علمی توانمند و بهره برداری از پیشرفته ترین فناوری های آموزشی و پژوهشی روز دنیا و توسعه زیرساخت ها در ارتقای کیفیت آموزش عالی ایفای نقش کنیم.امید است در سال جدید جامعه دانشگاهی کشور خصوصا دانشگاهیان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با همت و تلاش مضاعف و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود به‌خصوص تمهید شرایط حضور شاداب و مشارکت فعال استادان محترم و دانشجویان عزیز در فعالیت‌های علمی و پژوهشی ، زمینه تحقق اهداف تبیینی سال جدید را فراهم نمایند.عید باستانی نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلّب دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به همه دانشگاهیان خدوم اعم از اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان  معزز و دانشجویان گرامی که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌نمایند، تبریک و تهنیت عرض نموده از خداوند متعال آرزومندم که سال 95سالی سرشار از سلامتی، شادمانی و موفقیت برای همه دانشگاهیان باشد.