نخستین سالروز تدفین شهدای گمنام در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

به گزارش روابط عمومی نخستین سالروز تدفین شهدای گمنام در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر روز شنبه 25 اردیبهشت که با حضور سرهنگ حاجتی جانشین فرمانده سپاه ولیعصر  استان خوزستان و سخنران مراسم، دانشجویان، اساتید، کارکنان و مسئولین محلی شهرستان خرمشهر برگزار گردید.سرپرست دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: امنیت و آرامش امروز کشور را مرهون رشادت ها و فداکاری های ایثارگران و شهدای دفاع مقدس خواند و افزود:وظیفه ما این است که شهدا و خانواده شهدا را مورد تکریم قرار دهیم .لطف الله خواجه پور افزود:اگر امروز در ایران اسلامی امنیت و ثبات داریم، به واسطه ایثار و از خودگذشتگی جانبازان و شهدای دفاع مقدس است که در برابر هجوم دشمن ایستادگی کردند، تا تمامیت ارضی کشور جمهوری اسلامی حفظ شود.سرهنگ حاجتی جانشین فرمانده سپاه ولیعصر نیز که سخنران ویژه در این آیین بودند پیشرفت علمی دانشگاه های کشور در زمینه های علم هسته ای، فیزیک، شیمی و سایر رشته ها بی نظیر است.وی اظهار داشت: به عزت شهدای جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم، دشمن در مقابل جوانان ایرانی تحقیر شده و اگر می دانست که از مرز شلمچه وارد شود و در برابر تندبادها قرار نگیرد تاکنون از این مرز وارد شده بود.سرهنگ حاجتی افزود:دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر نیز دانشجویان مستعد، محقق، پژوهشگر، نخبه کشور را از سراسر کشور جمع کرده است و این جوانان برای آینده روشن نظام جمهوری اسلامی ایران تحصیل می کنند و این افتخاری که شهدای ما با نثار جان خویش برای جوانان ما به ارمغان آوردند.دو شهید گمنام، سال گذشته با حضور مردم خرمشهر و دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در این دانشگاه خاکسپاری شدند.