به گزارش روابط عمومی، دکتر خواجه پور رییس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در پیامی ضمن تبریک 26 مهرماه روز تربیت بدنی و ورزش،از تلاش و همت تمام دست اندرکاران ورزش دانشگاه و مسئولین و مدیران قدردانی کرد .وی اظهار داشت: ورزش به‌عنوان یک ضرورت و نیاز در زندگی همه افراد به‌صورت عام و نیز به ‌عنوان یک رکن اساسی و حیاتی برای حضور در فعالیت‌های اجتماعی از اهمیت خاصی برخوردار است.به فرموده مقام معظم رهبری"ورزش در زنجيره حركات انسان در محيط اسلامي و در جامعه اي كه زيرساز نظام ارزشي آن اسلامي است، يك نردبان براي تكامل است"بررسی صورت گرفته از متون و مقالات علمی در مورد ارتباط بیماری ها و فعالیت فیزیکی گویای این مطلب است که ورزش خصوصاً پیاده روی دارای تاثیرات مفیدی در زمینه پیش گیری از بیماری های مزمن و غیرواگیر است. اینجانب ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش ، از درگاه خداوند متعال توفیق روز افزون جامعه ورزش کشور را مسئلت می نمایم.